our team

dr. Rima
Somi

Родена в София, през 2021 г. завършва успешно своето образование по дентална медицина и стаж в един от най-реномираните университети за дентална медицина в Европа и света – университетът Вестфалише Вилхелм – Мюнстер, Германия. 

В Германия, обучението на д-р Рима Соми се води от едни от най-признатите в световен мащаб професори като професор Хури. Полученото от университета знание и практика са в крак с най-иновативните технологии и доказани методи на лечение, които могат да Ви гарантират нейната висока квалификация и компетентност по всички дентални, хирургични и общомедицински въпроси, свързани с бранша, в който тя е активна.

В допълнение д-р Рима Соми получава място в клиниката по пластична хирургия Хорнхайсе в град Мюнстер, където води научни проучвания в средата на естетичната медицина с цел нови изследвания, публикации и докторска титла в научните медицински среди.

Въпреки натовареното си ежедневие и работа в две страни, д-р Соми е практикуващ доктор в dr. Somi Clinic и вече радва нашите пациенти с честите си посещение на точни дати 2 пъти месечно.

Призванието на д-р Рима Соми е естетиката във всичките й форми. Можете да бъдете спокойни, че от нея ще получите най-ясното, искрено и точно решение на това, което искате да подобрите, съпоставено с индивидуалните Ви черти и визия.

С многобройните обучения в нас и в чужбина, за крехката си възраст, тя разполага с огромен опит и знания. Главната причина за това е страстта, с която работи и отдадеността й на професията.

След специалното си обучение в Университетска клиника Мюнстер, тя не спира да учи и е на мнение, че колкото повече знаеш, толкова по-добре разбираш, че медицината е една безкрайна галактика. По тази причина д-р Соми няма и намерение да спира да учи и надгражда знанията си.

Д-р Рима Соми е завършила 3 различни обучения за работа с дермални филъри и ботокс у нас. За мастер в ботокс процедурите, тя абсолвира при д-р Набил Хурир, Ливан.

Д-р Рима Соми е сертифициран специалист за работа с течни и лифтинг конци, след обучение от Ултра Медикъл, Германия.

Това, с което се отличава д-р Соми, е нейната най-актуална специализация по Усложнение и специална терапия след минимално инвазивни процедури с филъри и ботулинов токсин и как те могат да бъдат предотвратени, завършена при световно известен професор в Лондон, Англия.

Тя е специалистът, който търсите и на който да се доверите относно естетичната медицина и естетична стоматология, свързана с изцяло нова усмивка, корони и фасети.