Дентален
Туризъм

ВАШАТА МЕЧТАНА УСМИВКА ВИ ОЧАКВА В България!

Планирайте Вашето стоматологично пътуване в България

 

Когато става въпрос за Вашата усмивка, няма място за компромиси. Вие заслужавате най-доброто! Въпреки че пътуването по дентална медицина може да звучи странно за мнозина, това е добре известен термин в стоматологията. Много хора пътуват на дълги разстояния, за да извършат зъбното си лечение. Направете стоматологичните си услуги на разумни цени, докато се наслаждавате на ваканцията си в България. Стоматологичните пътувания, които България предлага, със сигурност ще бъдат невероятно изживяване. Вълнуващо и икономично!

Вашето дентално здраве си струва!

Защо България?

Чудите се защо трябва да изберете България за Вашето стоматологично пътуване? Е, има много причини, поради които трябва да се качите на следващия полет към нас:

България е в списъка на най-добрите дестинации за медицински туризъм в цяла Европа. 

България разполага с едни от най-добрите лекари, използващи съвременни технологии за лечение на зъбни проблеми.

Разумни цени в сравнение с други европейски страни. България е популярна с предоставянето на изгодни стоматологични лечения на пътуващите по света.

България е член на европейския съюз.

България наистина е най-добрият избор, ако желаете да поддържате цената на Вашата дентална почивка в приемливи рамки.  
Стоматологичен туризъм в България

Изпитвате трудности да откриете подходяща дентална клиника, пасваща на Вашия бюджет? Високите цени плашат много хора, които не обръщат внимание на проблемите си със зъбите. Това води до усложнения и болезнени ситуации.

Здравният туризъм не е нова концепция и хората отдавна пътуват до други страни за по-изгодно и качествено лечение. В случай, че не сте сигурни коя дестинация да изберете, ние от Dr. Somi Clinic Ви уверяваме, че България е една от най-добрите възможности за избор.

Ние осъзнаваме, че никога не е лесно да отидеш в нова страна и да срещнеш непознат лекар. Това изпълва хората със страх, но при нас това е излишно. Заповядайте в нашата дентална клиника и се насладете на почивката си в България.

Още едно от предимствата е българският лев, който има добра стойност в долари, евро и паундове, което ще Ви позволи да запазите цената на Вашата дентална почивка бюджетна. Като този факт не е за сметка на качеството!

Нашите условия и политика са прозрачни и лесни за разбиране. Ние не натоварваме пациентите си със скрити разходи. Нашите представители ще Ви обяснят всичко подробно и ще отговорят на всичките Ви  въпроси. Попитайте ни за всичко, като ние ще се погрижим да изчистим предварително всички съмнения.

Защо да изберете Dr. Somi Clinic за следващото си стоматологично пътуване?

Нашите първокласни услуги ни отличават от конкуренцията. От планирането на почивката Ви, до предоставянето на качествено дентално лечение, ние се грижим за всичко!

Независимо дали искате да получите зъбни импланти, коронки, или цялостен дентален дизайн, ние предлагаме разумни цени. Предоставяме добри отстъпки,  гарантирайки, че качеството не е компрометирано.

Повече от 30 години опит 

Повече от 7000 успешно сложени импланта

Стотици международни пациенти

Лекари с немска сертификация

Най-нови технологии и високо качество

Станете част от нашето семейство и си подарете
най-красивата усмивка!  
Организиране на перфектния маршрут!

Планирането на почивка може да бъде обезсърчително, особено когато не знаете много за пътуването по дентална медицина. Ние сме тук, за да Ви помогнем! 

Обикновено зъбното лечение отнема около 3-5 дни. Заедно с това ние Ви помагаме да планирате почивката си, като Ви насочваме към най-добрите хотели и места, които си заслужава да посетите. 

Забележка:  Ние не правим резервации от Ваше име поради съображения за сигурност. Всичко, което правим, е да Ви насочим към най-добрия план за почивка и да Ви изпратим имейл с подробности.

Първокласни дентални лечения – Ние предлагаме висококачествени дентални лечения с до 70% спестявания.

София е уникално място, на което ще се насладите. Столицата е перфектна ваканционна дестинация със световно признати стоматологични специалисти. Българската стоматология предлага високо ниво на качество, професионализъм, ефективност и гаранции. Ние сме първокласна дентална клиника в България, която е специализирана в денталния туризъм за пациенти от целия свят и Европа. Спестете до 70% от дентално лечение в сравнение с обичайните европейски тарифи.

Една красива усмивка струва милион долара!

Ние предлагаме стоматологични лечения от световна класа, включително – зъбни корони, зъбни импланти, ламинирани фасети и преобразяване на усмивки на най-добри цени. Разполагаме със сертифициран и експертен екип от зъболекари, немски сетифициран лекар, в лицето на Д-р Рима Соми, които са добре запознати с различните дентални практики и най-висококачественото дентално лечение. 

Така че, бъдете уверени, че тук ще получите най-доброто лечение и ще останете очаровани от изживяването на „денталното пътуване в България“.

Време е да предприемете следващото си пътуване!

Пишете ни, за да научите повече подробности!