dental services

Dental
Implants

Чрез поставянето на зъбни импланти може да бъде възстановена липсата на един или повече зъби. В клиника dr. Somi предлагаме възможността да си върнете усмивката и способността да се храните пълноценно отново.

Загубата на един или повече зъби води до значителна промяна на качеството на живот. Дъвченето е трудно, избягвате опредлени храни, а да се усмихвате и да водите нормален разговор, ви кара да се чувствате неудобно.

Върнете усмивката си, променете живота си!

Когато и зъбът, и коренът са увредени, най-добрият постоянен заместител е зъбен имплант с керамична корона. Това решение едновременно изглежда и функционира точно като естествен зъб. Имплантите са изработени от титан, биосъвместим материал, който не се отхвърля от човешкото тяло. Също така поддържат естествената кост, стабилизират челюстта и минимизират допълнителната костна загуба.

Какво представлява зъбният имплант?

Зъбният имплант е малък титаниев винт, който служи като заместител на кореновата част на липсващ естествен зъб. Зъбните импланти могат да се поставят както в горната, така и в долната челюст. Благодарение на биосъвместимите свойства на титана, зъбният имплант се слива с костта и се превръща в здрава основа за заместващия зъб. Зъбните импланти предлагат  решения за заместване на единични или множество липсващи зъби.

Каква е процедурата за поставяне на зъбни импланти?

Първата стъпка е консултация със специалист от dr. SomiClinic, за да прецените дали имплантът е правилното решение за Вас. Това обикновено включва допълнителни изследвания –  рентгенови снимки и правене на маркировка за модели на челюсти. Д-р Лиан Соми ще оцени вида импланти, които са най-подходящи за Вашите нужди. Клиничният етап на поставяне на импланти е сравнително кратък – манипулацията може да продължи от 20 до 50 минути. Имплантите се поставят чрез бърза и минимално инвазивна процедура с локална упойка.

Нашата дентална клиника работи основно с висококачествените титанови импланти от NeoBiotech. Изработени са с ключова прецизност от много чист титан. Имаме доживотна гаранция за всеки имплант.

Колко струват зъбните импланти?

Един дентален имплант струва около 550 евро. Ако имате нужда от поставянето на повече от един имплант, тогава ние можем да Ви дадем индивидуална цена, според Вашите нужди!