терапии с липолитици

Разграждане
на мазнина

Всички желаем добре оформено тяло, разбира се за постигането и поддържането му не малко фактори са от значение, като генетика, здравословен начин на живот, стрес и др. Алтернативно и бързо решение на оперативната липосукция за премахване на излишните мазнини и контуриране на лицето и тялото, са инжекционните липолитици.

Инжектирането на специалният липолитичен коктейл, води до бързо разграждане на мастните клетки. Ефектът е забележим още след първата процедура и без вредно въздействие върху организма.

Липолитика за лицето

Процедурата е подходяща за третиране на “втората брадичка”, като  разгражда излишната мазнина. За пълен комфорт, прилагаме предварително локален анестетик.

Липолитика за корема

Липолитиката за една от най-проблемните области, е  истинско спасение, дори при скоро родили жени. Активните компоненти имат видим ефект върху нежеланите мастни натрупвания..

Липолитика за тялото

В случая говорим за цялостен подход към проблема. Липолитиката за цяло тяло обхваща зоните на лицето, бедрата, раменете и кръста. 

Времето за възстановяване е кратко, често се наблюдават леки подувания около третираните места, но това в никакъв случай не пречи да продължите с ежедневните си занимания веднага след процедурата.