Dental
Tourism

Планирахте ли своя уикенд до България? Хубава храна, разходки сред природата и пълно възстановяване на усмивката? Да, точно така, добре прочетохте, ние от dr. Somi Clinic предлагаме дентален туризъм в България, който съчетава полезното с приятното.

Ето какво трябва да знаете преди да планирате своята резервация, включително и защо да изберете dr. Somi Clinic за Вашия дентален туризъм. 

Ние предлагаме пълна или частична промяна с висококачествени зъбни импланти на достъпна цена и то само за 3 дни.

Първоначални стъпки

На първо място по имейл можете да ни изпратите рентгенови снимки и/или обикновени снимки и подробно обяснение на Вашия дентален проблем.

В кратка комуникация с Вас по имейл или телефон, ще Ви предложим най-подходящата процедура за Вас.

След като сте взели решение, ще обсъдим и удобна дата, на която ще летите за България.

Подробна информация за полети до България от Великобритания, Ирландия и Шотландия можете да намерите ТУК.

Пристигане в България и трансфер до клиниката

Не се притеснявайте за транспорта, това е наша грижа. С пристигането си на летище София, ще Ви посрещнем и откараме директно до нашата клиника в Самоков, която е близо и до ски курорт Боровец. Пътуването е с продължителност 40-50 минути, които няма да усетите с нашия луксозен автомобил. Цената на трансфера е 35 паунда в едната посока.

Настаняване в нашия частен хотел

Когато пристигнете в dr. Somi Clinic, ще Ви настаним в нашия частен хотел, който се намира удобно точно над клиниката. Тридневният Ви престой до приключване на процедурата по дентална имплантация е напълно безплатен. Ако желаете, можете да вземете със себе своя съпруг или съпруга, за които престоят в хотела също ще бъде безплатен. Хотелът разполага с хубави и светли стаи с големи легла, безплатна кабелна телевизия, безплатен Wifi интернет, климатик, баня.

За процедурата дентална имплантация

Цялата процедура се извършва в рамките на 3 дни и се извършва в няколко стъпки: 

Подготовка на устата

При необходимост някои зъби се отстраняват с локална седация. Работим наистина внимателно и професионално, като се стараем цялата процедура по подготовката да бъде безболезнена за вас. Вашият комфорт и сигурност са в сигурни ръце с нашия екип от специалисти.

Поставяне на зъбни импланти

Зъбните импланти се поставят в една операция веднага след подготовката на устата. Зъбите с добро дълготрайно състояние ще бъдат запазени и използвани в новата конструкция със зъбните импланти. След като всички зъбни импланти бъдат поставени на челюстта, ще можем да направим отпечатък от захапката Ви и нашите зъботехници ще започнат да изработват нови Ви коронки от металокерамика.

Поставяне на фиксирани временни мостове

След 1 или 2 дни поставяме новите Ви зъби върху имплантите. След няколко малки корекции ще се радвате на перфектна усмивка.

Това е всичко, което ви дели от новото ви самочувствие, увереност и ежедневното щастие.

След приключване на всички процедури сме готови отново да ви транспортираме до летище София. Цената за трансфера е 35 паунда в една посока.

Цени на импланти

Зъбен имплант за единичен зъб – Единичен дентален имплант – 550 евро

Зъбни импланти горна или долна челюст – Процедурата за една челюст изисква 6 зъбни импланта и 12 корони – 4500 евро

Зъбни импланти на двете челюсти – Пълното възстановяване на усмивката с дентални импланти изисква 12 импланта с 24 корони – 9600 евро