дентални услуги

Зъбни
корони

Пукнатини и жълти петна са често срещаните проблеми на много хора и има различни решения за отстраняването им. Ако търсите решението за ярка и широка усмивка с увереност, значи сте на правилната страница. Сред решенията за зъбни корони dr. Somi Clinic предлага страхотни възможности, така че продължавайте надолу!

Зъбните коронки са най-доброто решение за пълно покриване на този видим жълт и деформиран зъб. В dr. Somi clinic Ви предлагаме решенията за зъбни корони от висок клас и марка на достъпна цена в сравнение с денталната клиника във Вашия град. Можете да спестите до 70% от Вашето стоматологично лечение. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или притеснения.

И така, какво чакате? Вземете Вашите естетични и естествено изглеждащи корони на достъпна цена днес. Ние ще изслушаме Вашите очаквания и ще Ви насочим от клинична гледна точка, за да получите мечтаната естетична усмивка.

срок:
4-7
ЦЕНА:
250€
ГАРАНЦИЯ:
5 години

Ние сме експерти в решаването на всички възможни стоматологични проблеми и работим, за да предлагаме най-добрите решения на достъпни цени от 1992 г. насам. За да получите подробни насоки за Вашето дентално здраве, насрочете онлайн среща с нашия приятелски екип от зъболекари.

Какво е зъбна корона?

Коронка или зъбна капачка е един от начините за възстановяване на зъбите. Наричаме я „ дентална капачка “, защото покрива или обгражда  естествен зъб или зъбен имплант. С висококачествени материали и опитен зъболекар можете да имате напълно естествено изглеждащ зъб.

Разлика между фасети и зъбни коронки.

Фасетите са един вид зъбни корони. Хората често имат погрешно схващане, че и двете са еднакви, но това не е вярно. И двете имат различна функционалност и структура.

Можете да използвате фасетата, когато имате проблеми с предните зъби, тъй като тя покрива само предната страна на зъбите Ви. Но зъбните коронки са малко по-различни, покриват цели зъби и никой не може да различи изкуствената зъбна корона от естествен зъб.

Зъбните коронки осигуряват превъзходни естетични резултати в сравнение с фасетите. Освен това, техните функционални свойства са по-точни от фасетите. Зъбните коронки не само ще покрият жълтите петна или пукнатини от счупени зъби, но ще осигурят повече здравина на зъбите Ви с невероятна сигурност при дъвчене и смилане. 

Както коронките, така и фасетите са ефективни за подобряване на естетическия вид на зъбите.

Какво представлява пълен набор от зъбни корони?

Пълният комплект зъбни корони се състои от 20-28 единици корони. Броят на зъбните корони зависи от броя на видимите зъби и Вашето орално здраве. В някои случаи тази процедура изисква зъбни импланти, ако пациентът има липсващи или нездрави зъби.

Защо зъбни корони?
  • За да спрете влошаването.
  • За да подобрите здравината и външния вид на зъбите.
  • За да нямате проблем със смилането и дъвченето на храната.

Нашият квалифициран екип е напълно подготвен да работи и с клиенти от чужбина. Имаме любезен персонал и всички владеят английски и немски език. Следователно можете да общувате с тях свободно.

Предимства на зъбните корони:
  • Подходящи са за предни и задни зъби
  • Силно издръжливи и не се чупи лесно
  • По-добро залепване 
  • Поддържа слабите зъби
  • По-достъпна цена в сравнение с фасетите
Недостатъци на зъбните корони:
  • Могат да доведат до чувствителност на зъбите
  • Необратима процедура
Кой се нуждае от зъбни коронки?

Всеки, който търси промяна в усмивката си и всеки не може да търпи повече слаби и с петна зъби. Коронките са решение за възстановяване на функционалността на счупен и износен зъб.

Също така, са подходящи за хора с алергия към метални капачки. Тази опция е подходяща за тях, тъй като ние използваме зъбна корона, съставена от цирконий с антиалергични свойства. Нашият опитен и отдаден екип от зъболекари, ще Ви изслуша и насочва от клинична гледна точка, за да получите оптимални резултати..