терапии с филъри

Контуриране и
изграждане
на лице

Ако търсите нехирургични, но с по-дълготраен ефект методи, с които да възстановите загубен с времето обем или да коригирате черти, които ви притесняват, в dr. SomiClinic  имаме решение. 

С времето кожата губи обем и еластичност, но благодарение на различните видове филъри, можем с лекота да върнем времето назад, като възстановим липсващия в лицето обем. 

Елегантно и без хирургична намеса, филърите позволяват да акцентираме върху формата и определени черти на лицето, като скули, подчертаване на слепоочията, носа, челюстта, брадичката и дори челото.

За какво могат да се използват дермалните филъри?

Чрез различни техники, можем да влияем на формите на лицето, като например да омекотим лицевите линии и гънки, да повдигнем скулите и да увеличим обема им, да подчертаем челюстта или брадичката. Филърите решават и проблеми като заличаване на хлътнали белези, загубата на обем под очите или дори контуриране на нос.

Под опитните ръце на д-р Соми, ще възвърнете симетрията на лицето си и младежкото излъчване, а с тях и самочувствието.

За да запазите добрите си отношения с часовника и календара, ни се обадете за консултация, на която ще чуем Вашите очаквания и ще Ви дадем най-подходящото за Вас решение.