дентални услуги

Зъбни
импланти

Чрез поставянето на зъбни импланти може да бъде възстановена липсата на един или повече зъби. В клиника dr. Somi предлагаме възможността да си върнете усмивката и способността да се храните пълноценно отново.

Приключихте ли с поправките на старите си протези? Не ви ли е писнало ежедневно да се налага да почиствате протези или зъбни мостове? В този случай е време да посетите най-отдадените на зъбни импланти зъболекари в България. Dr. Somi Clinic предоставя най-добрите стоматологични грижи.

Имаме решение за Вашите проблеми! Ние от Dr. Somi clinic можем да Ви предоставим най-доброто решение за зъбни импланти на най-добрата цена. Имаме повече от 30 години опит с квалифициран екип от стоматолози, включително немски сертифицирани лекари. 

Често хората са объркани дали имат нужда от зъбен имплант, или дали би било добре да инвестират огромна сума пари в зъбен имплант? Известно е, че имплантите са скъпи, но инвестирането във вашата усмивка си струва 100%!

срок:
5-10
ЦЕНА:
500€
ГАРАНЦИЯ:
ДОЖИВОТНА

Ние от dr. Somi Clinic работим с най-качествените импланти, като по този начин можем да гарантираме най-доброто лечение за Вас. 

Straumann® 27000 /Швецария/ Имплант + абатмънт

€1490

Neobiotech® /Южна Корея/ Имплант+абатмънт

€500

Това е процедурата по замяна на Вашия дефектен или липсващ зъб с изкуствен такъв. Понякога хората използват протези и зъбни мостове, за да преодолеят проблема с липсващите зъби, но протезите могат да бъдат дразнещи и трудни за боравене, докато зъбният имплант е едно от най-добрите решения за придаване на естетически облик на Вашата усмивка. Този изкуствен зъб е изграденот титан, който се имплантира в челюстната ви кост и действа като корен, след което ние създаваме функционална и красива корона за Вашия зъб.

Състои се от три части:
  • Винт, който замества корените на Вашите зъби и също като корените, това е невидимата част.
  • Абатмънт – той действа като съединител между винта и короната на зъба. И тези две части са изградени от титан, тъй като проучването показва, че титанът е съвместим с човешката тъкан и се вписва лесно с костта, а също така има дълъг живот в сравнение с други метали. След като титанът (винт и абатмънт) се утаи перфектно с костта, ще подготвим короната. 
  • Коронка е структурата на Вашия зъб и ние ще се погрижим за цвета и размера на короната според съседните зъби. Ние Ви гарантираме, че няма да бъдат засегнати съседни зъби и Ви предоставяме перфектно изглеждаща корона, която да подсили красотата на Вашата усмивка.

Структурата и дизайнът на Вашата усмивка се изготвят с помощта на високотехнологична апаратура. Техниката е завършена с CAD/CAM машини, които ще осигурят правилните ъгли за имплантиране на зъбите. Освен това нашият 30-годишен опит ще гарантира, че сте в правилните ръце.

Вие сте на една крачка от:

Уверена усмивка

Високо самочувствие

Нормални хранителни навици

Подобрена реч

На правилното място сте,
ако имате нужда от поставяне на качествени импланти в България.

Dr. Somi Clinic е вашият

най-добър избор!