дентални услуги

Ортодонтско
лечение

В dr. Somi Clinic  ще получите персоналното обслужване което търсите! Нашият висококвалифициран екип, ще се фокусира върху Вас, Вашите предпочитания и уникалните Ви нужди. Работим по най-съвременните методи и с утвърдени зъботехници, за да решим проблеми като загуба на един или повече зъби. И не само, решаваме проблеми като дефекти на зъбната коронка и изтриване на зъбите.

В зависимост от това дали желаете протезната конструкция да се сваля или не, можем да предложим неснемаемо и снемаемо протезиране.

Подвижно протезиране

Тези случаи са свързани с изработката на частични или цели протези, които могат многократно да се свалят и изваждат от устата. Подвижните протези изглеждат естетически привлекателни и естествени. Първоначално са и по-достъпен вариант от несменяемите решения като мостове и зъбни импланти, но във времето могат да станат доста скъпи поради чести ремонти и корекции. 

За съжаление във времето костта продължава да се свива дори при поставени протези, които в бъдеще започнат да се усещат като “разхлабени”. Движението им води до изключителен дискомфорт по време на разговор и хранене и изисква последващи корекции.

Фиксирано протезиране

Неснемаемото протезиране включва лечение с трайно фиксирани корони, мостове, фасети и др. В зависимост от спецификата на клиничния случай, те могат да се поставят върху основа от естествен зъб или да се фиксират към дентален имплант.

Не е нужно да се чудите кой подход е най-добрият за Вас. Заповядайте на консултация с наш специалист, за да решим заедно кой вариант е най-добрият за Вас – подвижни протези, фиксирани мостове с опора за зъби или зъбни импланти.