естетични услуги

Моделиране
на
устни

Процесът на стареене засяга и устните. Колкото и пищни и красиви да са, рано или късно времето ще се отрази на външния им вид. 

Промените в морфологията на устните с остаряването включват загуба на плътност, издължаване  на горната устна, обезформяне на “лъка на Купидон”, фини линии, обща загуба на обем  и дефиниция.

За щастие е възможно безопасно да се възвърне и подчертае естествената красота и форми на Вашите устни, без да се налага хирургична намеса. В dr. Somi Clinic д-р Рима Соми ще Ви помогне отново да върнете самочувствието си без да бъде обезличена Вашата индивидуалност. 

С д-р Соми ще обсъдите желанията си, как и с какво количество хиалуронов филър биха могли да се постигнат. Целта винаги е не само в симетрията между горна и долна устна, а цялостен хармоничен баланс на лицето.

Какво представлява процедурата

Моделирането на устни е подходяща за всеки процедура, който желае по-пълни и симетрично оформени устни. Процедурата се състои в инжектиране на дермални филъри от хиалуронова киселина с различна плътност. 

За Вашия пълен комфорт, преди да пристъпим към действие, поставяме локален анестетик. Процедурата е кратка, от 10-15 минути, а необходимото количество е строго индивидуално за всеки. След процедурата можете спокойно да се върнете към ежедневните си занимания. Продължителността на ефекта е строго индивидуална при всеки.