терапии с ПДО и мезоконци

Лифтинг
процедури

Никой от нас не желае на лицето му да са изписани годините или пък да изглеждаме по-възрастни отколкото всъщност от нашата хронологична възраст поради генетика, здравословни проблеми, тютюнопушене или от агресивната външна среда.

Каквато и да е причината да искате да подмладите външния си вид, в dr. SomiClinic можем да Ви помогнем да изглеждате и да се чувствате по-добре за себе си. Имаме отговорите на всички въпроси, които сте се чудили относно лифтингът с PDO мезоконци, включително колко дълго трае ефектът и дали е подходящ за Вас.

Какво е PDO Thread lift

PDO  са биоразградими мезоконците и революционно ново лечение в света на естетиката. Терапиите с тях водят до моментално лифтиране на кожата. Свиват мастната тъкан, което води до незабавно стягане на кожата. Насърчават производството на колаген, което обновява  кожата Ви на клетъчно ниво. Всички тези действия са в синергия, за да Ви осигурят подобрена текстура на кожата, по-малко фини линии и бръчки и по-еластична кожа.

Колко време отнема процедурата

Един от плюсовете на терапията е, че отнема от 15 до 30 минути. След това сте свободни да се върнете на работа или каквото друго сте планирали за останалата част от деня си.

Какво мога да очаквам преди лечението

Процедурата започва с прилагането на локален анестетик. Иглата, използвана по време на това лечение, е толкова фина, че няма да причини никаква болка. Въпреки това, ние предоставяме анестезия, за да гарантираме, че няма да чувствате дискомфорт по време на процедурата.

Какво можете да очаквате по време на лечението

След като се уверим, че упойката действа, пристъпваме към процедурата. Конците на PDO се вкарват чрез игли, наречени канюли. Веднъж поставени в съответния слой кожа, те действат като котви, когато кожата се повдига нагоре. След това излишните нишки се отрязват.

Всички PDO конци ли са еднакви

Има няколко типа PDO конци и всеки служи за своята уникална цел. В зависимост от желаната цел, може да се използва един или много видове конци по време на процедурите.