терапии с филъри

Корекция
на фини
и
дълбоки бръчки

С напредването на възрастта, естествените процеси в организма се променят, добавяйки и редица агресивни външни фактори от заобикалящата ни среда, всичко това влияе на нашата кожа. С времето еластичността й намалява, става по-тънка и започва да се отпуска, което води до поява на бръчки. Назолабиалните гънки се задълбочават, тъжните ъгли около устата си проличават все повече, кожата започва да увисва по ръба на долната челюст,  появява се хлътване около очите.  

Прекрасно решения дават процедурите с ботулинов токсин и дермален филър. Инжектирането с ботокс обикновено е първата стъпка в подмладяването на лицето, а по-дълбоките бръчки се запълват с дермален филър. Трябва да се отбележи, че дермалните филъри се използват и за придаване на по-пълен вид на устните, неоперативна ринопластик, подчертаване на челюстта, брадичката и скулите.

Правилното инжектиране както на ботулинов токсин, така и на дермален филър изисква много умения и практика, с които д-р Рима Соми е спечелила доверието на своите пациенти.

За д-р Рима Соми физическата красота е свързана с постигането на правилните пропорции, като основното към което се придържа е индивидуалността на всеки пациент. 

Чрез дермалните филъри в dr. SomiClinic, ще получите естествено и красиво подчертаване на Вашите индивидуални черти. 

Процедурите с дермални филъри са бързи и безболезнени, защото се извършват след нанасяне на локален анестетик. Отнемат от 15 до 30 минути и веднага след процедурата можете да се върнете към ежедневните си занимания. Ефектът се задържа…