терапии с ботокс

корекция
мимически
бръчки

Ботоксът е най-популярното средство за третиране на мимическите бръчки в световен мащаб. Продължете да четете, за да научите как ботоксът ще В помогне да изглеждате радикално по-млади, омекотявайки визуално следите от бръчки тип “пачи крак”, тип “баркод” и бръчките на челото. 

В Dr. Somi Clinic използваме висококачествени и водещи в естетичната медицина продукти. А под опитната ръка и високата квалификация нa д-р Рима Соми (нашите доктори), можете да сте сигурни, че младежкото излъчване на лицето Ви ще бъде възстановено, като ефективно бъдат “замразени” признаците на стареене.

Ботоксът е доказан и напълно безопасен  метод за третиране на фини и дълбоки бръчки. Ботоксът е естествен и пречистен протеин, чрез който се блокират движенията на мускилите точно където е необходимо. Процедурата е кратка, от 10-20  минути.  Манипулацията е безболезнена, не изисква анестезия и време за възстановяване, като можете незабавно да се върнете към ежедневните си занимания.Можете да очаквате видими резултати в рамките на няколко дни, а ефектът  продължава от 3 до 6 месеца.