Д-Р ЕВА
МИРОНОВА

Дентална медицина

Родена в град Видин, завършва средното си образование в гр Видин. През 2015 г започва своето следване в Румъния.

През 2022 завършва успешно висшето си образование и стаж по дентална медицина в един от най-добрите и желани университети в Европа- Университет по медицина и фармация „в Крайова, Румъния.

По време на обучението си в университета придобива голям стаж в университета на територията на Румъния и в няколко от най-добрите клиники по дентална медицина и пластична хирургия в Букурещ.
Запознава се с най-новите и успешни технологии и методи за лечение на редица дентални, хирургически и общомедицински въпроси.

Разбира че Естетиката е най-голямата й страст , когато започва да посещава многобройни курсове за успешно поставяне на филъри и бутилинов токсин още в първите години на своето образование в университета.

Взима участие в много дентални и естетични конгреси в България и чужбина.
Има сертификат за спешни състояния и бързо реагиране в денталната практиката.
Учи се при много големи специалисти и имена в бранша и е придобила голям стаж през годините.

През 2022 решава да се докосне до работата на още един голям специалист- Др Рима Соми и да се черпи знания именно от нея.
Преминава много обучения ,получава сертификати за квалификацията си от най-големите производители на филъри на пазара и в последствие получава своето място в екипа на Somi Clinic, за да продължава да развива потенциала си.