Д-Р Лиан
СОМИ

Дентална медицина

МSc имплантология

MSc ортодонтия

Д-р Лиан Соми – ортодонт, специализирал имплантология, създава Семейна дентална клиника dr. Somi Clinic през 2006 г. 

Роден в Камишли, Сирия, от 1986 г. живее в България. През 1995 г. завършва своето задълбочено образование в Дентална гимназия по дентална медицина в София, България През своите 21 години практика в собствена клиника в гр. Самоков, д-р Соми се старае да предоставя на своите пациенти най-изчерпателните козметични стоматологични услуги. 

Член е на Българския зъболекарски съюз и Българската академия по естетична стоматология. 

Придобива следдипломна квалификация в България и чужбина по естетична стоматология и имплантология. Д-р Соми е участвал в редица дентални симпозиуми и конгреси не само в България, но и в чужбина.

Благодарение на своята компетентност и изключителна човечност, д-р Соми е спечелил доверието на много български и чуждестранни пациенти, живеещи в Англия, Германия, САЩ, Белгия, Ирландия и Шотландия. 

Дългогодишната практика и висококвалифицираната експертиза на д-р Соми, съчетана със съвременни технологии, прилагани с висококачествено най-ново оборудване, с което е снабдена клиниката, са предпоставка не само за точна диагноза и успешно изпълнение на клиничните процеси, но и за творчески подход към нуждите на всеки търпелив в името на неговия пълноценен живот и прекрасна усмивка.