естетични процедури

Апаратни
процедури

Знаем какво искат всички и можем да им го предложим –
по-стегната, по-млада и с равен тен кожа!

Potenza RF Microneedling

Подмладяване на кожата

 

Какво представлява Potenza™ RF Microneedling?

Potenza™ е иновативна радиочестотна (RF) терапия с микроигли, подходяща както за лицето, така и за цялото тяло. Иновацията и ефектът в технологията е комбинацията от ултрафини игли и радиочестотна енергия. 

Иглите безболезнено проникват в горния слой на кожата, за да задействат естествения лечебен процес на тялото за регенериране на нов колаген и еластин. 

Това, което отличава Potenza™, е, че процедурите могат да се извършват върху всички типове кожа, навсякъде по тялото и по всяко време на годината. 

Множество режими – означава персонализирани лечения

Четирите режима на апарата ни позволяват напълно да индивидуализираме лечението за нашите пациенти, търсещи най-ефективните технологии. Монополярният RF режим действа върху по-голяма площ от тъкан и с по-дълбоко загряване за стягане на кожата, не само на лицето, но и навсякъде по тялото. 

Биполярният RF режим предлага по-концентрирано доставяне на енергия за третиране на повърхностни тъкани, осигурявайки идеални резултати за ревитализиране на кожата. 

Potenza™ е оборудвано и с първите полуизолирани игли от своя дизайн, които ни позволяват да разширим зоната на лечение. Устройството разполага и накрайник с една игла, предназначена за локализиране и подобряване на дефекти.

Колко лечения са ми необходими?

Potenza™ може да се използва като еднократна терапия преди голямо събитие за изсветляване и стягане на кожата. За най-добри и дългосрочни резултати, препоръчваме серия от поне 3 процедури.

Кога да очаквам видим резултати?

Трябва да забележите кожата си по-гладка и по-блестяща в рамките на около две седмици. Кожата Ви ще продължи да се подобрява и в следващите 6-12 месеца. За да видите дългосрочните резултати, е необходимо време, докато тялото Ви започне да произвежда колаген и еластин след процедурите.

  • Ревитализиране и стягане на кожата
  • Коригиране на фини линии и бръчки
  • По-еластична кожа
  • По-гладка и с равен тен кожа
  • Коригиране на белези, белези от акне и стрии
  • Стягане на порите и подобряване на акне
Подходяща за мен процедура ли е Potenza™?

Процедурите с Potenza™ могат да се извършват върху всеки тип кожа или тон на кожата, както и върху всяка част от тялото. Това е идеално лечение за тези, които искат да изгладят фините бръчки, да стегнат кожата си или да се справят с белези.

Нашият екип се отнася сериозно към здравето на Вашата кожа. При нас процедурите с Potenza™ са правилният избор. За да получите повече информация и персонален план за терапии, насрочете час за консултация.

Цени

1500 - 2500 лв.

Цените се определят в зависимост от зоната на работа