бустери, мезотерапии, избелващи терапии

Терапии
за кожа

Profhilo

5 точков фейслифт

 

Какво е Profhilo?

Profhilo е уникална и иновативна терапия за ремоделиране на кожата, създадена да стимулира производството на колаген и еластин в кожата чрез бавното освобождаване на хиалуроновата киселина.

За разлика от други инжекционни препарати против стареене, които използват филъри за добавяне на обем и разтягане на кожата, Profhilo използва хиалуронова киселина, естествено срещащо се вещество в тялото за хидратиране, стягане и действително възстановяване на нови, по-млади кожни клетки.

Терапията действа на признаците на стареене на клетъчно ниво, стимулирайки нови клетки на колаген и еластин, значително подобрявайки вида на фините линии и бръчки и Ви дава по-стегната и по-млада кожа на лицето.

При дермалните филъри резултатите обикновено са много локализирани, тъй като гелът остава само в областта, в която е бил инжектиран. Хиалуроновата киселина обаче е различна. След като се инжектира, се разпръсква равномерно по кожата, така че ефектите са видими по цялото лице, което дава много по-равномерен и естествен резултат против стареене.

Предимства на Profhilo:

 

  • Стимулира нивата на еластин и колаген;
  • Засилва хидратацията на кожата;
  • Третира фините линии и бръчки;
  • Подобрява цялостното качество на кожата;
  • Стимулира възстановяването на тъканите,
    което е идеално за белези от акне;

Може да се използва при:

 

  • Бръчки като пачи крак, линии на пушач, линии на усмивка и
    бръчки на намръщено лице.;
  • Увиснала, отпусната кожа – на лицето, деколтето, шията,
    ръцете или дланите;
  • Суха, дехидратирана кожа;
  • Тънка кожа, която се нуждае от повече обем;
Каква е разликата между Profhilo и дермалните филъри?

Дермалните филъри се използват само за подобряване на специфични области на лицето, като устните, брадичката и т.н. Profhilo работи за третиране на индивидуални проблеми, дисбаланс на лицето, белези от акне и възстановяване на загубата на обем.

Profhilo е лечение и работи за възстановяване на жизнеността на целия външен вид, а не само на един елемент. Съдържащата се в него хиалуронова киселина се разпределя равномерно по цялото лице, придавайки на кожата Ви по-пълен, дълбоко хидратиран и стегнат тен.

Характеристики на въвеждането на Profhilo

Profilelo е предназначен за ремоделиране на кожата на лицето, шията, деколтето, вътрешната повърхност на рамото, ръцете. За инжектиране на лекарството се използва техниката BET.  Серумът се вкарва в 5 точки от всяка страна на лицето, т.е. са необходими само 10 обождания.

Тази техника на инжектиране минимизира рисковете от странични ефекти под формата на папули, синини и отоци, а също така осигурява най-равномерно и хомогенно разпределение на лекарството.

Съвместимост с други козметични процедури

Инжекциите PROFHILO се комбинират перфектно с други козметични методи: 

  • с  контуриране  – за по-точна и умела корекция на обема;
  • с  лазерни техники  – за подготовка, възстановяване и ускоряване на заздравяването на кожата, намаляване на възпалението в тъканите след агресивно въздействие;
  • с  нишков лифтинг  – за поддържане и подобряване на постигнатите резултати.
Препоръчителен курс и продължителност на ефекта

Препоръчително е да се направят 2 процедури с интервал от един месец. Не се изисква анестезия. Рехабилитационният период най-често отсъства.

Първите резултати могат да се наблюдават няколко дни след процедурата. Максималният ефект се наблюдава на 3-ия месец. Терапията има продължителен ефект, полученият резултат продължава до една година.

Единична сесия

550 лв.

Курс от 3 сесии

1390 лв.

Meso Eye C71

 

Революционният състав на Meso Eye C71, разработка на биотехнологичната компания ABG LAB (САЩ), е радикална терапия против стареене и решава проблеми в областта на очите само с няколко процедури. Комбинацията от хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини, олигопептиди и още естествени активни вещества, създават супер ефективен коктейл срещу недостатъци и проблеми на кожата на лицето.

Meso Eye C71 е първокачествен бустер за озаряване на погледа, специално създаден за подмладяване на изключително чувствителната кожа около очите. терапията за очи е предназначена за предотвратяване и справяне с появата на бръчки тип “пачи крак”, като премахва фините линии в областта на очите. 

Предимства на употреба на Meso-Eye C71:

 

  • Премахване на подпухналостта в периорбиталната област
  • Активиране на лимфния дренаж (подобряване на тонуса на кожата, значително Намаляване на интензивността на цвета на тъмните кръгове под клепачите)
  • Подобряване на еластичността и еластичността на кожата около очите
  • Премахване на сухота и лющене на кожата
  • Поддържаща терапия след блефаропластика
  • Елиминиране на предстоящите клепачи
  • Корекция на бръчки

Уникални иновативни активни вещества:

 

  • Периорбитален пептид ХР2 – активира снабдяването с кожни влакна, засилва тонуса на съдовете;
  • Хексапептид-17 – има изразен лимфен дренажен ефект;
  • DRMC комплекс – ревитализиращ и лифтинг ефект.

Единична сесия

550 лв.

Курс от 3 сесии

1390 лв.

Restylane Skinboosters

 

Продуктите Restylane® Skinboosters™ могат да помогнат за постепенното подобряване на състоянието на кожата ви, като увеличат еластичността й и намалят фините линии и несъвършенствата.  Restylane® Skinboosters™ ще ви накара отново да се чувствате страхотно в кожата си чрез постигне на освежен външен вид.

След няколко процедури, както е препоръчано от Вашия лекар, ще установите, че кожата Ви ще стане по-гладка, по-сияйна и по-еластична. Кожата на лицето, ръцете, шията и деколтето Ви може да се подобри. Резултатите биха могли да променят значително начина, по който чувствате кожата си.

Restylane® Skinboosters™ се използват от естетичните лекари повече от 12 години и за това време са извършени над 3,5 милиона процедури.

 

 

  • Обикновено инжекциите се прилагат в рамките на 2-3 сесии с интервал от 2-4 седмици, за да се възстанови постепенно еластичността и гладкостта на кожата ви.
  • Редовните поддържащи сесии (приблизително на всеки 6 месеца) се провеждат по план с вашия лекар, което гарантира трайни резултати

Клиничните проучвания доказват трайното въздействие на процедурата  Restylane® Skinboosters™ с подобряване на еластичността на кожата на лицето и ръцете до 12 месеца след първоначалното третиране.

Области на третиране

Restylane® Skinboosters™ е универсално и ефективно решение за проблеми с кожата на лицето, шията, деколтето и ръцете.

Единична сесия

490 лв.

Курс от 3 сесии

1350 лв.

dsfsad